فراخوان همکاری - مركز تحقيقات بيوشيمی و بيوفيزيك ibb
جزئیات خبر
call2
22 07 2019 20:13
کد خبر : 10023793
تعداد بازدید : 35
فراخوان همکاریهای علمی بینالمللی
با مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران (IBB)
با توجه به اینکه "مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری" از پروژههای مشترک اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور با محققان خارجی در قالب طرحهای ذیل حمایت میکند:
الف) طرح جندی شاپور (برنامه پژوهشی مشترک ایران - فرانسه)
ب) پیترو دلاواله (برنامه پژوهشی مشترک ایران - ایتالیا)
ج) ICRP (برنامه پژوهشی مشترک با ۲۹ کشور جهان)
د) ICARD
ه) ICED
و) سیمرغ
ز) حمایت از همایشها و کارگاهها
ح) فراخوان طرحهای مشترک علمی ایران و ترکیه
از دانشجویان و استادان IBB و همچنین استادان و متخصصان خارج کشور که مایلند با IBB همکاری کنند دعوت میشود با مراجعه به سایت www.cissc.ir در قالب یکی از طرحهای ذکر شده بالا طرح پیشنهادی خود را ارایه دهند.
الف- جندی شاپور
مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی با مشارکت بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران مجری برنامه پژوهشی جندی شاپور است. این برنامه شامل پروژههای مشترک گروههای ایرانی و فرانسوی در تمامی زمینهها به ویژه علوم انسانی و اجتماعی، حقوق، اقتصاد، مدیریت، علوم پزشکی، علوم پایه، محیط زیست، زیستشناسی و فنی مهندسی است. هدف این برنامه که از سال ۱۳۸۳ آغاز شده است ارتقا و گسترش همکاریهای پژوهشی علمی و فنی پیشرفته میان پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه است.
ب- برنامه پیترو دلاواله
برنامه پیترو دلاواله طی تفاهم نامهای بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و وزارت آموزش، دانشگاهها و تحقیقات ایتالیا در سال ۱۳۹۴ در ایران با امضای وزیران وقت علوم دو کشور پیشنهاد شد. برنامه پیترو دلاواله شامل پروژههای مشترک پژوهشی گروههای ایرانی و ایتالیایی در زمینههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، موزه، هنر، میراث فرهنگی، علوم طبیعی، علوم پزشکی، مهندسی و فناوری اطلاعات است، هدف آن حمایت از طرحهایی است که، به توسعه به ویژه توسعه اجتماعی اقتصادی کمک کنند.
ج- ICRP
مرکز مطالعات با هدف ارتقای کیفیت برنامههای پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و به منظور تسهیل ارتباطات علمی پژوهشی میان پژوهشگران ایرانی در دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور و پژوهشگران خارجی در حوزههای تخصصی علوم پایه علوم انسانی، علوم پزشکی، کشاورزی، محیط زیست، هنر، معماری و فنی و مهندسی از پژوهشهای مشترک حمایت میکند.
د- ICARD
در این برنامه، دانشگاهها و مراکز علمی - پژوهشی داخل کشور میتوانند با همکاری دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی و آزمایشگاههای معتبر خارج از کشور طرحهای مشترک را تعریف و اجرا نمایند، به منظور اجرای این طرحها، تبادل استادان ایرانی مقیم خارج از کشور یا دانشجو (ایرانی مقیم خارج از کشور به صورت متقابل و برای مدت زمان مشخص بنا به تشخیص مرکز انجام میشود. هدف این برنامه تسهیل همکاریهای علمی بین اساتید و پژوهشگران ایرانی داخل و خارج از کشور با یکدیگر است.
ه- ICED
در این برنامه، دانشگاهها و مراکز علمی - پژوهشی داخل کشور میتوانند از استادان و پژوهشگران برجسته ایرانی مقیم خارج از کشور با هدف تدریس در دانشگاهها یا مراکز علمی- پژوهشی داخل کشور دعوت به عمل آورند. استادان داخل کشور نیز میتوانند برای تدریس در یکی از دانشگاهها یا مراکز علمی - پژوهشی خارج از کشور درخواست حمایت نمایند.
و- برنامه سیمرغ
برنامه سیمرغ از سال ۱۳۸۹ آغاز شده و مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم از این سال اقدام به دعوت از دانشمندان و صاحب نظران سراسر جهان در حوزههای مختلف و برگزاری نشستهای علمی تحت عنوان برنامه سیمرغ کرده است. هدف اصلی آن ایجاد فرصتهایی جهت آشنایی بیشتر استادان و دانشجویان دانشگاههای کشور با پژوهشگران و اندیشمندان خارجی مطرح در جهان در نشستها و کارگاههای تخصصی است.
ز- حمایت از همایشها
مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی حمایت از اجرای دورههای علمی و کارگاههای آموزشی و سمینارهای علمی منطقهای و بینالمللی را بر عهده دارد. هدف این برنامه حمایت از جریان ارتباطی دانشمندان بینالمللی، و حمایت از سفرهای علمی دانشمندان جوان میباشد.
اشتراک گذاری
https://ibb.ut.ac.ir/fa/article/10023793