در تاریخ 18 تیرماه سال 1402 با حضور سه عضو پیوسته آکادمی علوم جهان اسلام؛ سرکار خانم دکتر شکوفه نیکفر استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جناب آقای دکتر محمد عبدالهی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیات مدیره علمی اجرایی آکادمی مذکور و جناب اقای دکتر علی­اکبر موسوی موحدی استاد و رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک (آی.بی.بی) دانشگاه تهران و نماینده آکادمی مذکور در ایران، جلسه همکاری علمی مشترک در آی بی بی برگزار شد.

تأسیس آکادمی علوم جهان اسلام (IAS) در ابتدا توسط سازمان کنفرانس اسلامی (OIC) پیشنهاد شد و در چهارمین اجلاس سران کشورهای اسلامی در سال 1984 که در کازابلانکا برگزار شد به تصویب رسید و دبیرخانه آن در سال 1986 در امان کشور اردن قرار گرفت. اعضاء پیوسته این اکادمی که بیش از صد نفر هستند از دانشمندان مسلمان هستند. این اکادمی قصد دارد به تصمیم گیرندگان و دانشمندان و فناوران کشورهای عضو OIC برای دستیابی به سطح پیشرفته توسعه علمی و نوآوری هم اندیشی و پشتیبانی نماید.

در این جلسه موارد ذیل مطرح شد:

معرفی اعضای جدید به آکادمی مذکور

انتشار اعلامیه مشترک در خصوص موضوعات مهم علمی و آینده­نگری در علم برای چاپ در خبرنامۀ آکادمی مذکور

تعریف طرح علمی/تحقیقاتی مشترک برای اطلاع­رسانی به آکادمی مذکور در خصوص تحصیل دانشجویان دکترا و فرصت مطالعاتی اعضای علمی از کشورهای اسلامی در دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران

همکاری علمی مشترک در خصوص تحقیقات محصولات غذایی حلال و اطلاع­ رسانی از طریق خبرنامۀ آکادمی مذکور